Logo-Eline-Tuijn-zand
eline-tuijn-tekstschrijver-vertaler

Even voorstellen

Als ik niet achter mijn bureau zit, kan je me meestal buiten vinden. Met mijn honden. Want ik heb drie collies met hobby’s – schapendrijven, detectiewerk en gehoorzaamheidstraining. Of je vindt me op mijn erf. Inmiddels is er een kleine boerderij opgetuigd compleet met schapen, kippen, loopeenden en een dikke je-weet-wel Ragdoll genaamd Pantalaimon. 

Mijn wapenfeiten

Ik heb een brede interesse en leer graag.
Met allerlei diploma’s en certificaten op zak heb ik: 

naast mijn studie Latijn een aantal advocaten secretarieel ondersteund.

als gedragstherapeut hondeneigenaren geholpen bij het trainen van hun trouwe viervoeter.

het leven van leerlingen op een gymnasium mogen verrijken met Latijnse les. Alhoewel ze dat zelf niet altijd zo ervaarden…. 😉

in Madrid de basis van het Engels en de finesses van de Engelse uitspraak overgebracht aan werknemers van Spaanse bedrijven.

bij een airport retailer gewerkt in de enerverende omgeving van Schiphol Daar schreef ik o.a. persberichten, teksten voor de aanbestedingen bij internationale luchthavens en de maandelijkse nieuwsbladen voor personeel en externe stakeholders.

mij ruim 10 jaar geleden gevestigd als vertaler N-E/E-N.

Mijn wapenfeiten

Ik heb een brede interesse en leer graag.
Met allerlei diploma’s en certificaten op zak heb ik: 

eline-tuijn-tekstschrijver-vertaler

Waar word ik blij van?

eline-tuijn-tekstschrijver-vertaler

Al heel wat jaren verzorgt Eline met enige regelmaat vertalingen van rapporten en adviezen. Onze samenwerking is erg prettig en ongedwongen. Zij komt haar afspraken altijd na en reageert snel op eventuele vragen. Eline is kundig en levert vertalingen van hoge kwaliteit. Ik kan mij niet herinneren dat zich ooit enige klacht heeft voorgedaan. Ik hoop dan ook dat onze samenwerking nog vele jaren zal voortduren.

Mirjam Goudriaan, coördinator

Sedgwick

Als goed doel zijn wij van World Animal Protection Nederland vaak op zoek naar vrijwillige medewerkers. We waren dan ook blij verrast dat Eline spontaan liet weten als vrijwilliger vertaalwerk voor ons te willen doen. Zeker omdat de voertaal van onze internationale organisatie Engels is. De verrassing is inmiddels verdwenen, maar we zijn nog steeds erg blij. Eline levert met hoge snelheid geweldige vertalingen die zowel voor het Nederlandse kantoor als – andersom – voor onze internationale collega’s van enorme waarde zijn. Wij zijn haar hiervoor bijzonder dankbaar.

P. van Tongeren

World Animal Protection

Ik zou Eline Tuijn zeer aanbevelen voor haar vertaalservice. Hoewel ik Nederlandse ben en tien jaar in Australië heb doorgebracht, is het een beetje lastig om te vertalen tussen de twee talen. Eline is een specialist en maakt dit zo eenvoudig. Haar niveau van professionaliteit en vaardigheid in deze service is uitstekend. Ik zal haar zeker blijven gebruiken in de toekomst voor het vertalen van materialen en documenten met betrekking tot Trauma Sensitive Yoga.

Trauma Sensitive Yoga

We’ve been working with Eline on a regular basis over the past few months. She has proved to be very reliable; the quality of translation is superb and delivery always on time.

M. Loades

Black Cliff Media

Wij hebben Eline benaderd voor het schrijven van ons jaarverslag ‘Our living ambition report’. In dit uitgebreide online verslag geven wij niet alleen inzicht in onze financiële prestaties, maar laten wij ook zien op welke vlakken en met welke projecten wij impact op het verduurzamen van de leefomgeving hebben gemaakt. Eline heeft deze klus vol overgave opgepakt en heeft op basis van vele interviews, met TAUW-collega’s vanuit alle geledingen in alle 6 de landen, alle content voor dit mooie rapport geschreven. Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren. Eline is kundig en snel met haar opleveringen en is heel flexibel. Eline pakt feedback snel en goed op en is pas tevreden als haar klant dat ook is. Wij hebben Eline inmiddels ook voor andere schrijfklussen (zowel Engels als Nederlands) tot ons volle tevredenheid ingeschakeld.

Jan Hendrik de Groot

TAUW

Eline is een fijne meid met wie ik al jaren graag samenwerk. Haar vertalingen zien er altijd goed en verzorgd uit. Dat ze een native speaker is, is voor mij zeker een meerwaarde. En, ook heel belangrijk, ze komt altijd na wat ze toezegt.

Rona Kousoureta-van Dam

Scribo'nea

Groenleven
Tauw
Profijt
Access through innovation
BouMatic
Capi
Nieuw en verbeterd
Olijhoek en valk
Read my world
Vier toeters
World Animal Protection